Elke dag, dag en nacht

 

U kunt op elk moment op ons rekenen: 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7. We houden altijd intensief contact met uw huisarts om uw situatie nauwgezet op te volgen. Contacteer ons voor thuisverpleegkunde die afgestemd is op uw behoefte in de regio’s Ham, Tessenderlo en Laakdal. Samen staan we garant voor warme, professionele zorgverlening en blijven we op de hoogte van de laatste evoluties op het gebied van patiëntenzorg.

 

U de gepaste ondersteuning en medische zorg bieden met een hoge dosis spontaniteit en zachtaardigheid, dat is waar we voor staan. De nadruk ligt altijd op uw krachten. Wij geloven dat uw thuis de beste plaats voor u is. Daarom willen we u de kans geven om zo lang mogelijk in uw eigen omgeving te verblijven. Jong of oud? Zwaar hulpbehoevend of lichte ondersteuning? Wat u ook nodig hebt, Liesbeth staat klaar voor U. 

Wij maken gebruik van het derde betalerssysteem en rekenen onmiddellijk af met de mutualiteit van de patiënt. Bij welke mutualiteit u bent aangesloten is evenmin van belang. Verpleegkundige prestaties worden door alle verzekeringsinstellingen erkend en terugbetaald.